Project op Maat

Doelgroep: Basisonderwijs groep 5-8 | Speciaal Onderwijs | Voortgezet Onderwijs HAVO | Voortgezet Onderwijs VMBO | Voortgezet Onderwijs VWO

Muzieksoort: Klassieke Muziek | Lichte Muziek | Zang Project met klassieke muziek Project met lichte muziek Project met zang

Naast ons reguliere aanbod kan in overleg altijd een muzikale activiteit op maat worden gerealiseerd. 
Samen met een aantal scholen hebben wij bijvoorbeeld al een coachingstraject voor docenten gerealiseerd waarbij de docenten in deelprojecten steeds meer zelfvertrouwen kregen in het invoegen van muziek in de dagelijkse lespraktijk.

Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

Community Art Project

In dit project wordt op hoog niveau samengewerkt tussen leerlingen, professionele kunstenaars en hun omgeving. Eerdere projecten werden uitgevoerd in samenwerking met het Utrechts Centrum voor de Kunsten, het Amadeus Lyceum en Vredenburg Utrecht. Lees het Blog MacMillan voor een indruk!


Maak je eigen voorstelling

Leerlingen kiezen voor een workshop muziek, poëzie, dans, multimedia, kostuum of decor en maken gezamenlijk een complete voorstelling rondom een klassiek muziekstuk. Ongekende talenten komen aan het licht!


Andere voorbeelden van projecten-op-maat uit het verleden waren: een muzikale parade om de overgang van onderbouw naar bovenbouw feestelijk aan te kleden; een project op een gymnasiumschool gebaseerd op de Methamorphosen van Ovidius, coaching van een (jeugd)orkest etc.
Neem voor meer informatie contact op met Esther de Graaf, tel 035-6714143


Bij een project op maat wordt voor het primair onderwijs de Flitsregeling van de provincie Noord-Holland interessant, kijk hier voor meer informatie.

 

> Print dit artikel

> Stuur naar een vriend(in)